WIJ ZIJN FOODNU

Netwerk van creatieve en technische superkrachten.

Een ervaren en betrouwbaar netwerk van samenwerkende communicatiespecialisten. Van design tot techniek. Van drukwerk tot social media. Van productie tot implementatie. Van online marketing tot SEO. U betaalt alleen voor hetgeen u vraagt en ontvangt uitsluitend het beste voor uw bedrijf, afgestemd op uw budget zonder overbodige overhead.

Find Out More

Wij bieden oplossingen

FoodNu is een compact full-service marketing- en internetbureau welke samen met haar fantastische klanten communicatieoplossingen creëert, gericht op high impact resultaat. FoodNu bedenkt slimme oplossingen om de beste boodschap over te brengen, online en offline.

Find Out More

Wij werken slim en snel

Nieuwe klanten komen niet zomaar. Die moet je werven. Door zo effectief mogelijk in beeld te zijn via alle belangrijke online kanalen. Met de juiste boodschap. Op het juiste moment. FoodNu bedenkt slimme oplossingen om de beste communicatieboodschap over te brengen, online en offline voor meer business.

Find Out More

Wij maken connecties

Een goede oplossing begint bij goed luisteren. Wij zijn die strategische luisterende partner. Wij begrijpen uw wensen en vertalen dit naar een creatieve communicatieoplossing die uw restaurant verbindt met uw doelgroep met geavenceerde doelgroeptargeting technieken.

Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen, die echt geloven waar ze voor staan. Dat doen wij namelijk ook. Hierover vertellen we u graag meer tijdens een kop koffie. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste personen of bedrijven die precies bij ons passen. Zullen we even een afspraak inplannen om een potentiële samenwerking te bespreken?

Partners van FoodNu

 

 

Wilt u ook onderdeel worden van FoodNu?

Vul dan ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met uw op of bel 0546 849 888 / 06 410 413 51